Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar (3-4) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 15:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het zaterdag 6 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar (3-4)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Bulanov geëindigd in een 3-4 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Kirill Glushchenkov zette Krasnodar op een 0-1 voorsprong in de 8e minuut van de wedstrijd. Krasnodar vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Córdoba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist FK Nizjni Novgorod de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Nikolay Kalinskiy .

Na 40 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Aleksandr Troshechkin de 2-2 maakte voor FK Nizjni Novgorod. Krasnodar leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van J. Córdoba: 2-3. In de 79e minuut was het Eduard Spertsyan van Krasnodar wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens FK Nizjni Novgorod mocht Nikolas Ledgerwood in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeni Bulanov bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Olimpiyets - Krasnodar
Goals
3
4
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
21
10
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
87
83
Gevaarlijke aanvallen
58
35
Passes
350
513
Overtredingen
16
10
Buitenspel
0
1
Corners
8
4
Wissels
5
5
LIVE Olimpiyets - Krasnodar 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Eigen doelpunt Krasnodar Eigen doelpunt Kirill Glushchenkov João Batxi Krasnodar 0-1
13' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Córdoba met assist van Kady Borges Krasnodar 0-2
31' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikita Ermakov voor K. Maradishvili FK Nizjni Novgorod
34' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod 1-2
40' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Aleksandr Troshechkin met assist van Dmitriy Tikhiy FK Nizjni Novgorod 2-2
47' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
57' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor João Batxi Krasnodar
62' Wissel Krasnodar Wissel Olakunle Olusegun  voor João Batxi Krasnodar
62' Wissel Krasnodar Wissel Victor Sá voor Kady Borges Krasnodar
65' Wissel Krasnodar Wissel K. Castaño voor Nikita Krivtsov Krasnodar
71' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Córdoba Krasnodar 2-3
77' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Valeriy Tsarukyan voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
77' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikolas Ledgerwood voor Mateo Stamatov FK Nizjni Novgorod
77' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Maksim Shnaptsev voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
79' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Eduard Spertsyan Krasnodar 2-4
82' Wissel Krasnodar Wissel Aleksandr Ektov voor Sergey Volkov Krasnodar
82' Wissel Krasnodar Wissel Mihajlo Banjac voor Eduard Spertsyan Krasnodar
87' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Nikolas Ledgerwood FK Nizjni Novgorod 3-4
90' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Dmitriy Zhivoglyadov voor V. Karapuzov FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Krasnodar
Opstellingen Olimpiyets - Krasnodar
De opstellingen van Olimpiyets en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpiyets - Krasnodar

Olimpiyets en Krasnodar treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Bulanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 4 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 4 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olimpiyets. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olimpiyets 0
Winst Krasnodar 4
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 10e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Olimpiyets - Krasnodar Opstelling Olimpiyets Opstelling Krasnodar Live Olimpiyets - Krasnodar Live Olimpiyets - Krasnodar kijken Olimpiyets - Krasnodar kijken Live Olimpiyets - Krasnodar stream Olimpiyets - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar Uitslag Olimpiyets - Krasnodar Statistieken Olimpiyets - Krasnodar Russische Premier League 2023/2024 Olimpiyets - Krasnodar wedden Olimpiyets - Krasnodar gokken Olimpiyets - Krasnodar Unibet