Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Vrijdag 8 maart 2024 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het vrijdag 8 maart 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Mohammad Mohebi, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. In de 49e minuut kreeg Olakunle Olusegun van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Krasnodar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rostov via een goal van Mohammad Mohebi in de 61e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 66e minuut was het Krasnodar dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Jhon Córdoba, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rostov - Krasnodar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Rostov Doelpunt Mohammad Mohebi met assist van Kirill Shchetinin Rostov 1-0
30' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Aleksandr Chernikov Krasnodar
35' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Khoren Bayramyan Rostov
40' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Tormena Krasnodar
42' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Olakunle Olusegun Krasnodar
44' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Kevin Lenini Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel Mihajlo Banjac voor Kevin Lenini Krasnodar
49' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor Olakunle Olusegun Krasnodar
51' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Kirill Shchetinin Rostov
58' Wissel Rostov Wissel Andrey Langovich voor Ilya Vakhaniya Rostov
59' Wissel Rostov Wissel Ivan Komarov voor Ronaldo Rostov
59' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Oumar Sako Rostov
61' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Evgeniy Chernov Rostov
61' Doelpunt Rostov Doelpunt Mohammad Mohebi met assist van Khoren Bayramyan Rostov 2-0
66' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Jhon Córdoba met assist van Mihajlo Banjac Krasnodar 2-1
76' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Maksim Osipenko Rostov
79' Wissel Rostov Wissel Aleksey Mironov voor Khoren Bayramyan Rostov
83' Wissel Krasnodar Wissel Nikita Krivtsov voor Aleksandr Chernikov Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel Moses David Cobnan voor Victor Sá Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel Kady Borges voor João Batxi Krasnodar
92' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Lucas Olaza Krasnodar
93' Wissel Rostov Wissel Viktor Melekhin voor Kirill Shchetinin Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Krasnodar
Opstellingen Rostov - Krasnodar
De opstellingen van Rostov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.