Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' (3-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het zaterdag 12 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Rubin Kazan'
Goals
3
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
64
81
Gevaarlijke aanvallen
42
37
Passes
280
316
Overtredingen
8
13
Corners
5
5
Wissels
5
3
LIVE Rostov - Rubin Kazan' 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Rubin Kazan'
Opstellingen Rostov - Rubin Kazan'

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rostov - Rubin Kazan'

Rostov en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 14 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rubin Kazan' slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 9
Winst Rubin Kazan' 6
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 9e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rostov - Rubin Kazan' Opstelling Rostov Opstelling Rubin Kazan' Live Rostov - Rubin Kazan' Live Rostov - Rubin Kazan' kijken Rostov - Rubin Kazan' kijken Live Rostov - Rubin Kazan' stream Rostov - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' Uitslag Rostov - Rubin Kazan' Statistieken Rostov - Rubin Kazan' Russische Premier League 2023/2024 Rostov - Rubin Kazan' wedden Rostov - Rubin Kazan' gokken Rostov - Rubin Kazan' Unibet