Nabeschouwing Sochi - Rostov (4-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Sochi het zaterdag 19 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Rostov (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Rostov
Goals
4
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
93
107
Gevaarlijke aanvallen
38
55
Passes
411
411
Overtredingen
9
8
Buitenspel
3
2
Corners
4
8
Wissels
4
5
LIVE Sochi - Rostov 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Rostov
Opstellingen Sochi - Rostov

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sochi - Rostov

Sochi en Rostov treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 14 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 5
Winst Rostov 1
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 13e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sochi - Rostov Opstelling Sochi Opstelling Rostov Live Sochi - Rostov Live Sochi - Rostov kijken Sochi - Rostov kijken Live Sochi - Rostov stream Sochi - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Rostov Uitslag Sochi - Rostov Statistieken Sochi - Rostov Russische Premier League 2023/2024 Sochi - Rostov wedden Sochi - Rostov gokken Sochi - Rostov Unibet