Nabeschouwing Ural - Baltika (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 6 mei 2024 - 14:45 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Ural het maandag 6 mei 2024 om 14:45 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Baltika (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door V. Lisakovich, waarmee Baltika met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Aleksey Kashtanov in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Ural weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. N. Radmanovac dacht na 89 minuten te scoren voor Ural, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Aleksey Ionov namens Ural in de 101e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Baltika 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Baltika Doelpunt V. Lisakovich met assist van Y. Kovalev Baltika 0-1
18' Ilya Ishkov Ural
22' Penalty Ural Penalty Aleksey Kashtanov Ural 1-1
50' Wissel Baltika Wissel Émerson voor Egor Filipenko Baltika
53' Wissel Ural Wissel Kirill Kaplenko voor D. Kozlov Ural
55' Wissel Baltika Wissel D. Rybchinskiy voor K. Malyarov Baltika
65' Wissel Ural Wissel Eric Bicfalvi voor Ibrahima Cissé Ural
65' Wissel Baltika Wissel I. Ostojić voor Á. Henríquez Baltika
69' Wissel Ural Wissel Yuriy Gazinskiy voor Timur Ayupov Ural
75' Wissel Ural Wissel Aleksey Ionov voor Ural
76' Wissel Baltika Wissel Aleksey Ionov voor Igor Dmitriev Baltika
80' Gele kaart Ural Gele kaart voor M. Kuzmin V. Lisakovich Ural
93' Wissel Baltika Wissel Aleksey Ionov voor Baltika
92' Wissel Ural Wissel Aleksey Ionov voor Ítalo Ural 2-1
89' Doelpunt Ural Doelpunt N. Radmanovac met assist van Y. Kovalev Ural
90' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Guilherme Schettine Aleksey Kashtanov Baltika
101' Doelpunt Ural Doelpunt Aleksey Ionov met assist van Ítalo Ural 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Baltika
Opstellingen Ural - Baltika
De opstellingen van Ural en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Baltika zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Baltika

Ural en Baltika treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Baltika in de Russische Premier League vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ural favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Baltika slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ural 1
Winst Baltika 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 15e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 14e plaats.