Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 22 juli 2023 - 12:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Ural het zaterdag 22 juli 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ural - CSKA Moskva
Goals
2
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
63
120
Gevaarlijke aanvallen
35
54
Passes
287
551
Overtredingen
10
8
Buitenspel
2
0
Corners
5
3
Wissels
5
5
LIVE Ural - CSKA Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - CSKA Moskva
Opstellingen Ural - CSKA Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ural - CSKA Moskva

Ural en CSKA Moskva treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Ural en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 15 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ural. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst CSKA Moskva 15
Gelijkspel 5
Totaal 20

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Ural - CSKA Moskva Opstelling Ural Opstelling CSKA Moskva Live Ural - CSKA Moskva Live Ural - CSKA Moskva kijken Ural - CSKA Moskva kijken Live Ural - CSKA Moskva stream Ural - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva Uitslag Ural - CSKA Moskva Statistieken Ural - CSKA Moskva Russische Premier League 2023/2024 Ural - CSKA Moskva wedden Ural - CSKA Moskva gokken Ural - CSKA Moskva Unibet