Nabeschouwing Ural - Dinamo Moskva (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 13:15 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Ural het zondag 14 april 2024 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Dinamo Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Miškić, waarmee Ural met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Tyukavin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette Aleksey Kashtanov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 96e minuut moest Ural verder met een man minder, nadat Aleksey Kashtanov een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Dinamo Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Ural Doelpunt D. Miškić met assist van Ilya Ishkov Ural 1-0
18' Gele kaart Ural Gele kaart voor Ilya Ishkov Ural
19' Gele kaart Ural Gele kaart voor Fanil Sungatulin Ural
34' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van Diego Laxalt Dinamo Moskva 1-1
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor N. Marichal Dinamo Moskva
46' Wissel Ural Wissel Aleksey Ionov voor Ilya Ishkov Ural
54' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor J. Carrascal Dinamo Moskva
59' Wissel Dinamo Moskva Wissel Eli Dasa  voor N. Marichal Dinamo Moskva
64' Wissel Ural Wissel Timur Ayupov voor Eric Bicfalvi Ural
69' Wissel Ural Wissel Andrey Egorychev voor Igor Dmitriev Ural
69' Wissel Dinamo Moskva Wissel Daniil Fomin voor M. Ngamaleu Dinamo Moskva
73' Gele kaart Ural Gele kaart voor Andrey Egorychev Ural
74' Gele kaart Ural Gele kaart voor Denys Kulakov  Ural
80' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Diego Laxalt Dinamo Moskva
85' Ibrahima Cissé Ural
89' Wissel Ural Wissel Artem Kontsevoy voor Ibrahima Cissé Ural
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Kutitskiy voor Bitello Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor Luis Chávez Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel Vyacheslav Grulev voor J. Carrascal Dinamo Moskva
89' Wissel Ural Wissel Kiki voor Artem Mamin Ural
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor Aleksey Kashtanov Ural
95' Doelpunt Ural Doelpunt Aleksey Kashtanov met assist van Aleksey Ionov Ural 2-1
96' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor Aleksey Kashtanov Ural
96' Gele kaart Ural Gele kaart voor Ibrahima Cissé Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Dinamo Moskva
Opstellingen Ural - Dinamo Moskva
De opstellingen van Ural en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Dinamo Moskva

Ural en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 29 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 11 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Ural. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ural 4
Winst Dinamo Moskva 11
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 15e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 3e plaats.