Nabeschouwing Ural - Spartak Moskva (3-2) || Russische Premier League 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Ural het vrijdag 11 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Spartak Moskva (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ural - Spartak Moskva
Goals
3
2
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
22
11
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
74
97
Gevaarlijke aanvallen
40
52
Passes
273
491
Overtredingen
13
11
Buitenspel
1
1
Corners
7
3
Wissels
4
4
LIVE Ural - Spartak Moskva 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Spartak Moskva
Opstellingen Ural - Spartak Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ural - Spartak Moskva

Ural en Spartak Moskva treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 11 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Ural. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ural 6
Winst Spartak Moskva 11
Gelijkspel 3
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 4e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ural - Spartak Moskva Opstelling Ural Opstelling Spartak Moskva Live Ural - Spartak Moskva Live Ural - Spartak Moskva kijken Ural - Spartak Moskva kijken Live Ural - Spartak Moskva stream Ural - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Ural - Spartak Moskva Uitslag Ural - Spartak Moskva Statistieken Ural - Spartak Moskva Russische Premier League 2023/2024 Ural - Spartak Moskva wedden Ural - Spartak Moskva gokken Ural - Spartak Moskva Unibet