Nabeschouwing Zenit - Baltika (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Zenit het zondag 7 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Baltika (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Pedro, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Zenit dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Zenit.

LIVE Zenit - Baltika 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Zenit Doelpunt Pedro met assist van Vyacheslav Karavaev Zenit 1-0
46' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Wendel Zenit
46' Wissel Baltika Wissel Á. Henríquez voor Alex Baltika
57' Wissel Baltika Wissel S. Pryakhin voor Kirill Kaplenko Baltika
60' Wissel Zenit Wissel Andrey Mostovoy voor Artur Zenit
72' Wissel Baltika Wissel D. Rybchinskiy voor Y. Kovalev Baltika
74' Wissel Zenit Wissel Wilson Isidor voor Pedro Zenit
74' Wissel Zenit Wissel Rodrigão voor Nuraly Alip Zenit
81' Wissel Baltika Wissel M. Kuzmin voor Á. Henríquez Baltika
87' Wissel Zenit Wissel Ivan Sergeev voor M. Cassierra Zenit
87' Wissel Zenit Wissel D. Vasiljev voor Claudinho Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Baltika
Opstellingen Zenit - Baltika
De opstellingen van Zenit en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Baltika zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Baltika

Zenit en Baltika treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Baltika in de Russische Premier League vond plaats op 4 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Baltika slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 1
Winst Baltika 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 2e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 15e plaats.