Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (2-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 18:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Zenit het zondag 6 augustus 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Dinamo Moskva
Goals
2
3
Balbezit
68%
32%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
81
56
Gevaarlijke aanvallen
64
28
Passes
632
301
Overtredingen
4
10
Buitenspel
3
2
Corners
13
4
Wissels
5
5
LIVE Zenit - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Dinamo Moskva
Opstellingen Zenit - Dinamo Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zenit - Dinamo Moskva

Zenit en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 22 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 15
Winst Dinamo Moskva 4
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 6e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zenit - Dinamo Moskva Opstelling Zenit Opstelling Dinamo Moskva Live Zenit - Dinamo Moskva Live Zenit - Dinamo Moskva kijken Zenit - Dinamo Moskva kijken Live Zenit - Dinamo Moskva stream Zenit - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva Uitslag Zenit - Dinamo Moskva Statistieken Zenit - Dinamo Moskva Russische Premier League 2023/2024 Zenit - Dinamo Moskva wedden Zenit - Dinamo Moskva gokken Zenit - Dinamo Moskva Unibet