Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee (1-2) || Schotse Premiership play-offs 2020/2021

Maandag 24 mei 2021 - 20:45 uurIn de Schotse Premiership play-offs 2020/2021 neemt Kilmarnock het maandag 24 mei 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dundee.

Via de Kilmarnock - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee (1-2)

Het Schotse Premiership play-offs duel tussen Kilmarnock en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Dundee
Goals
1
2
LIVE Kilmarnock - Dundee 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Dundee
Opstellingen Kilmarnock - Dundee

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Dundee

Kilmarnock en Dundee treffen elkaar in de e speelronde van de Schotse Premiership play-offs van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Dundee in de Schotse Premiership play-offs vond plaats op 20 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dundee favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kilmarnock. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 0
Winst Dundee 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kilmarnock - Dundee Opstelling Kilmarnock Opstelling Dundee Live Kilmarnock - Dundee Live Kilmarnock - Dundee kijken Kilmarnock - Dundee kijken Live Kilmarnock - Dundee stream Kilmarnock - Dundee Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee Uitslag Kilmarnock - Dundee Statistieken Kilmarnock - Dundee Schotse Premiership play-offs 2020/2021 Kilmarnock - Dundee wedden Kilmarnock - Dundee gokken Kilmarnock - Dundee Unibet