Nabeschouwing Hibernian - Rangers (0-0) || Schotse Premiership 2007/2008

Zondag 4 mei 2008 - 15:00 uur



In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Hibernian het zondag 4 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Hibernian - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Rangers (0-0)

De Schotse Premiership 2007/2008 wedstrijd tussen Hibernian en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - Rangers
LIVE Hibernian - Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Carlos Cuéllar Rangers
75' Wissel Hibernian Wissel C. Donaldson voor R. Campbell Hibernian
77' Wissel Rangers Wissel K. Boyd voor S. Papac Rangers
80' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Dailly Rangers
84' Wissel Hibernian Wissel A. OBrien voor Filipe Morais Hibernian
86' Wissel Rangers Wissel J. Darcheville voor D. Cousin Rangers
87' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Rankin Hibernian
88' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor K. McCann Hibernian
88' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Thomson Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Rangers
Opstellingen Hibernian - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hibernian - Rangers

Hibernian en Rangers treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 29 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hibernian als Rangers wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hibernian 4
Winst Rangers 4
Gelijkspel 1
Totaal 9
Tags
Hibernian - Rangers Opstelling Hibernian Opstelling Rangers Live Hibernian - Rangers Live Hibernian - Rangers kijken Hibernian - Rangers kijken Live Hibernian - Rangers stream Hibernian - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Hibernian - Rangers Uitslag Hibernian - Rangers Statistieken Hibernian - Rangers Schotse Premiership 2007/2008 Hibernian - Rangers wedden Hibernian - Rangers gokken Hibernian - Rangers Unibet