Nabeschouwing Inverness CT - Gretna (6-1) || Schotse Premiership 2007/2008

Zaterdag 3 mei 2008 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Inverness CT het zaterdag 3 mei 2008 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gretna.

Via de Inverness CT - Gretna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - Gretna (6-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Inverness CT en Gretna is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Inverness CT. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Inverness CT op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Imrie. Helaas voor Inverness CT werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Inverness CT dat via R. McAllister dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hogg dacht na 27 minuten te scoren voor Gretna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Inverness CT via B. Wilson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Inverness CT via D. Cowie de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde R. Tokely namens Inverness CT. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 92e minuut leek I. Vigurs te scoren voor Inverness CT, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inverness CT - Gretna
6
1
LIVE Inverness CT - Gretna 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - Gretna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Inverness CT Doelpunt D. Imrie Inverness CT
22' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor R. McAllister Inverness CT
22' Gele kaart Gretna Gele kaart voor C. Barr Gretna
24' Doelpunt Inverness CT Doelpunt R. McAllister Inverness CT
27' Doelpunt Gretna Doelpunt S. Hogg Gretna
51' Doelpunt Inverness CT Doelpunt B. Wilson Inverness CT
62' Wissel Gretna Wissel B. Wilkinson voor D. Hall Gretna
65' Wissel Inverness CT Wissel G. Bayne voor R. McAllister Inverness CT
69' Wissel Gretna Wissel N. Taylor voor S. Hogg Gretna
70' Doelpunt Inverness CT Doelpunt D. Cowie Inverness CT
81' Wissel Inverness CT Wissel I. Vigurs voor B. Wilson Inverness CT
82' Wissel Gretna Wissel N. Fisher voor B. McGill Gretna
86' Wissel Inverness CT Wissel G. Kerr voor I. Black Inverness CT
89' Doelpunt Inverness CT Doelpunt R. Tokely Inverness CT
92' Doelpunt Inverness CT Doelpunt I. Vigurs Inverness CT
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - Gretna
Opstellingen Inverness CT - Gretna

Voorbeschouwing Inverness CT - Gretna

Inverness CT en Gretna treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Inverness CT en Gretna in de Schotse Premiership vond plaats op 5 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inverness CT. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Inverness CT favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gretna slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.