Nabeschouwing Kilmarnock - St. Mirren (1-0) || Schotse Premiership 2013/2014

Woensdag 7 mei 2014 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt Kilmarnock het woensdag 7 mei 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - St. Mirren (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en St. Mirren is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Kilmarnock op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Boyd. Helaas voor Kilmarnock werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut kreeg J. Fowler van Kilmarnock voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Kilmarnock de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - St. Mirren
1
0
LIVE Kilmarnock - St. Mirren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor R. Barbour Kilmarnock
21' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt K. Boyd Kilmarnock
31' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor L. Ashcroft Kilmarnock
37' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor J. Fowler Kilmarnock
50' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. Thompson St. Mirren
58' Wissel St. Mirren Wissel G. Wylde voor P. McGowan St. Mirren
59' Wissel St. Mirren Wissel J. Magennis voor C. Newton St. Mirren
73' Wissel Kilmarnock Wissel R. Muirhead voor K. Boyd Kilmarnock
77' Wissel St. Mirren Wissel G. Teale voor J. McGinn St. Mirren
81' Wissel Kilmarnock Wissel B. Nicholson voor R. McKenzie Kilmarnock
85' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor M. Pascali Kilmarnock
87' Tweede gele kaart Kilmarnock Tweede gele kaart voor J. Fowler Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - St. Mirren
Opstellingen Kilmarnock - St. Mirren

Voorbeschouwing Kilmarnock - St. Mirren

Kilmarnock en St. Mirren treffen elkaar in de 4e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 1 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Kilmarnock favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.