Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (1-2) || Schotse Premiership 2016/2017

Woensdag 17 mei 2017 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Rangers het woensdag 17 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen.

Via de Rangers - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Aberdeen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Shinnie. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Aberdeen dat via R. Christie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Waghorn dacht na 61 minuten te scoren voor Rangers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Aberdeen verder met een man minder, nadat J. Stockley een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Aberdeen
1
2
LIVE Rangers - Aberdeen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Aberdeen Doelpunt G. Shinnie Aberdeen
18' Wissel Rangers Wissel M. Beerman voor L. Hodson Rangers
46' Wissel Rangers Wissel M. Waghorn voor J. Dodoo Rangers
50' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Miller Rangers
51' Doelpunt Aberdeen Doelpunt R. Christie met assist van A. Rooney Aberdeen
58' Wissel Rangers Wissel J. Barjonas voor Jon Toral Rangers
61' Doelpunt Rangers Doelpunt M. Waghorn met assist van J. Windass Rangers
68' Wissel Aberdeen Wissel J. Stockley voor A. Rooney Aberdeen
85' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor J. Stockley Aberdeen
88' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. Considine Aberdeen
92' Gele kaart Rangers Gele kaart voor D. Bates Rangers
90' Tweede gele kaart Aberdeen Tweede gele kaart voor J. Stockley Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Aberdeen
Opstellingen Rangers - Aberdeen
De opstellingen van Rangers en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.