Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (1-2) || Schotse Premiership 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt St. Johnstone het zondag 21 mei 2017 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Rangers is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Miller. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Rangers dat via Jon Toral dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Cummins dacht na 76 minuten te scoren voor St. Johnstone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Rangers
1
2
LIVE St. Johnstone - Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor L. Craig St. Johnstone
40' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Miller met assist van M. Waghorn Rangers
46' Wissel St. Johnstone Wissel G. Cummins voor C. Kane St. Johnstone
53' Doelpunt Rangers Doelpunt Jon Toral met assist van J. Tavernier Rangers
55' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Jon Toral Rangers
68' Wissel St. Johnstone Wissel G. Hurst voor C. Thomson St. Johnstone
75' Wissel Rangers Wissel B. McKay voor Jon Toral Rangers
76' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt G. Cummins met assist van G. Hurst St. Johnstone
81' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Waghorn Rangers
85' Wissel Rangers Wissel K. Bradley voor M. Waghorn Rangers
89' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Barjonas Rangers
89' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor J. Barjonas Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Rangers
Opstellingen St. Johnstone - Rangers
De opstellingen van St. Johnstone en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.