Nabeschouwing Dundee - Rangers (1-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 14:30 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Dundee het zondag 9 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Rangers (1-1)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Dundee en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door K. Miller, waarmee Dundee met 1-0 de leiding nam. In de 20e minuut moest N. Ralph van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alan James Muir een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Dundee verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Rangers in de 21e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. Halliday.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Dundee - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Miller met assist van N. Ralph Dundee 1-0
14' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Jack Rangers
20' Rode kaart Dundee Rode kaart voor N. Ralph Dundee
21' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Halliday Rangers 1-1
42' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Kusunga Dundee
43' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Lafferty Rangers
46' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor R. Kent Rangers
57' Wissel Rangers Wissel B. Barišić voor J. Rossiter Rangers
70' Wissel Rangers Wissel O. Ejaria voor A. Halliday Rangers
76' Wissel Dundee Wissel B. Källman voor K. Miller Dundee
86' Wissel Dundee Wissel L. Spence voor M. Woods Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Rangers
Opstellingen Dundee - Rangers
De opstellingen van Dundee en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee - Rangers

Dundee en Rangers treffen elkaar in de 17e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Dundee. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee 2
Winst Rangers 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 12e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 3e plaats.