Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee (0-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hamilton Academical het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Dundee is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door K. Madianga, waarmee Dundee met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Dundee opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het K. Madianga die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Dundee.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dundee.

LIVE Hamilton Academical - Dundee 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Madianga met assist van C. Miller Dundee 0-1
41' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. Boyd Hamilton Academical
60' Wissel Hamilton Academical Wissel J. Keatings voor S. Kelly Hamilton Academical
60' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Bingham voor T. Taiwo Hamilton Academical
61' Gele kaart Dundee Gele kaart voor A. Boyle Dundee
73' Gele kaart Dundee Gele kaart voor E. NGwatala Dundee
77' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor F. Brustad Hamilton Academical
77' Gele kaart Dundee Gele kaart voor R. Inniss Dundee
78' Wissel Dundee Wissel J. Mendy voor A. Nabi Dundee
84' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Enigbokan-Bloomfield voor F. Brustad Hamilton Academical
87' Wissel Dundee Wissel R. Deacon voor B. Källman Dundee
93' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Madianga met assist van G. Kamara Dundee 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Dundee
Opstellingen Hamilton Academical - Dundee

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Dundee

Hamilton Academical en Dundee treffen elkaar in de 7e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Hamilton Academical favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hamilton Academical 7
Winst Dundee 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hamilton Academical op een 9e positie staat, terwijl we Dundee terugvinden op de 12e plaats.