Nabeschouwing Hamilton Academical - Hearts (1-4) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hamilton Academical het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Hearts (1-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Miller, waarmee Hamilton Academical met 1-0 de leiding nam. Hearts kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Haring, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Hearts vervolgens op 1-2. Het was S. Naismith die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Hearts vergroot nadat P. Haring de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 62e minuut wist S. MacLean namens Hearts de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andrew Dallas en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Hearts.

LIVE Hamilton Academical - Hearts 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt M. Miller Hamilton Academical 1-0
20' Doelpunt Hearts Doelpunt P. Haring met assist van S. Naismith Hearts 1-1
42' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. McMann Hamilton Academical
49' Penalty Hearts Penalty S. Naismith Hearts 1-2
58' Doelpunt Hearts Doelpunt P. Haring met assist van S. Naismith Hearts 1-3
60' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. MacLean Hearts
60' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Penny Hamilton Academical
62' Doelpunt Hearts Doelpunt S. MacLean met assist van U. Ikpeazu Hearts 1-4
63' Wissel Hamilton Academical Wissel T. Taiwo voor D. Lyon Hamilton Academical
68' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Naismith Hearts
71' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Cunningham voor D. Imrie Hamilton Academical
71' Wissel Hearts Wissel J. Mulraney voor Callum Morrison Hearts
71' Wissel Hearts Wissel B. Burns voor B. Garuccio Hearts
78' Wissel Hearts Wissel K. Lafferty voor U. Ikpeazu Hearts
80' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Enigbokan-Bloomfield voor R. Bingham Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Hearts
Opstellingen Hamilton Academical - Hearts
De opstellingen van Hamilton Academical en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.