Nabeschouwing Hamilton Academical - Livingston (3-3) || Schotse Premiership

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Hamilton Academical het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Livingston (3-3)

In de Schotse Premiership heeft de wedstrijd tussen Hamilton Academical en Livingston geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door G. Oakley, waarmee Hamilton Academical met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat Hamilton Academical via D. Imrie op 2-0 kwam te staan. In de 57e minuut wist Livingston de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Pittman.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Lawson de 2-2 maakte voor Livingston. Livingston leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van S. Pittman: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Hamilton Academical. Het was A. McGowan die in de 90e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Greg Aitken bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Livingston
Goals
3
3
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
58
64
Gevaarlijke aanvallen
35
32
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Hamilton Academical - Livingston 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt G. Oakley Hamilton Academical 1-0
47' Gele kaart Livingston Gele kaart voor L. Kelly Livingston
47' Penalty Hamilton Academical Penalty D. Imrie Hamilton Academical 2-0
54' Wissel Livingston Wissel Dolly Menga voor C. Sibbald Livingston
57' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Pittman met assist van R. Hardie Livingston 2-1
62' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Imrie Hamilton Academical
66' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Miller voor D. MacKinnon Hamilton Academical
67' Wissel Livingston Wissel L. Miller voor R. Hardie Livingston
67' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Lawson met assist van D. Gallagher Livingston 2-2
71' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Pittman met assist van Dolly Menga Livingston 2-3
76' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Davies voor M. Ogboe Hamilton Academical
80' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Smith voor G. Oakley Hamilton Academical
86' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor L. Smith Hamilton Academical
87' Wissel Livingston Wissel S. Tiffoney voor S. Robinson Livingston
90' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt A. McGowan Hamilton Academical 3-3
Opstellingen Hamilton Academical - Livingston

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Livingston

Hamilton Academical en Livingston treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Greg Aitken en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hamilton Academical en Livingston elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Hamilton Academical 0
Winst Livingston 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hamilton Academical op een 4e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hamilton Academical - Livingston Opstelling Hamilton Academical Opstelling Livingston Live Hamilton Academical - Livingston Live Hamilton Academical - Livingston kijken Hamilton Academical - Livingston kijken Live Hamilton Academical - Livingston stream Hamilton Academical - Livingston Fox Sports Nabeschouwing Hamilton Academical - Livingston Uitslag Hamilton Academical - Livingston Statistieken Hamilton Academical - Livingston Schotse Premiership 2018/2019 Hamilton Academical - Livingston wedden Hamilton Academical - Livingston gokken Hamilton Academical - Livingston Unibet