Nabeschouwing Hamilton Academical - St. Mirren (3-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hamilton Academical het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - St. Mirren (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Greg Aitken geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door F. Brustad, waarmee Hamilton Academical met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Hamilton Academical via M. Miller op 2-0 kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Hamilton Academical, waarmee M. Miller zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Greg Aitken, waardoor Hamilton Academical dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hamilton Academical - St. Mirren 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. MacKinnon Hamilton Academical
31' Wissel St. Mirren Wissel J. Kirkpatrick voor H. Coulson St. Mirren
34' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Edwards St. Mirren
36' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt F. Brustad Hamilton Academical 1-0
40' Penalty Hamilton Academical Penalty M. Miller Hamilton Academical 2-0
43' Wissel Hamilton Academical Wissel T. Taiwo voor D. MacKinnon Hamilton Academical
54' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor T. Taiwo Hamilton Academical
55' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Bingham voor F. Brustad Hamilton Academical
62' Wissel St. Mirren Wissel N. Brock-Madsen voor C. Smith St. Mirren
66' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt M. Miller Hamilton Academical 3-0
70' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Flynn St. Mirren
74' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Tshiembe voor S. Martin Hamilton Academical
77' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor P. McGinn St. Mirren
85' Wissel St. Mirren Wissel M. Willock voor D. Mullen St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - St. Mirren
Opstellingen Hamilton Academical - St. Mirren
De opstellingen van Hamilton Academical en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.