Nabeschouwing Hearts - Rangers (1-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hearts het zondag 2 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Stadium in Edinburgh.

Via de Hearts - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Rangers (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van G. McAuley zette Hearts op een 1-0 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Rangers kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Goldson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette A. Morelos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 71e minuut werd S. Arfield van Rangers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rangers het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hearts - Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Eigen doelpunt Hearts Eigen doelpunt G. McAuley Hearts 1-0
35' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Goldson met assist van J. Tavernier Rangers 1-1
41' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Tavernier Rangers 1-2
63' Gele kaart Rangers Gele kaart voor E. Grezda Rangers
63' Wissel Hearts Wissel C. Dikamona voor M. Godinho Hearts
64' Wissel Rangers Wissel R. Jack voor E. Grezda Rangers
70' Wissel Hearts Wissel O. Lee voor H. Cochrane Hearts
71' Rode kaart Rangers Rode kaart voor S. Arfield Rangers
77' Wissel Hearts Wissel Callum Morrison voor S. Clare Hearts
81' Wissel Rangers Wissel Ross McCrorie voor L. Coulibaly Rangers
86' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor Candeias Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Rangers
Opstellingen Hearts - Rangers
De opstellingen van Hearts en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.