Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 28 april 2019 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hibernian het zondag 28 april 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-1)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Hibernian en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Hibernian kreeg in de 60e minuut een strafschop toegekend, die door M. McNulty werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Berra zorgde ervoor dat Hibernian op 1-0 kwam te staan in de 69e minuut. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte U. Ikpeazu namens Hearts in de 84e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hibernian - Hearts 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Hearts Gele kaart voor U. Ikpeazu Hearts
29' Gele kaart Hearts Gele kaart voor M. Smith Hearts
45' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor F. Kamberi Hibernian
45' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Clare Hearts
46' Wissel Hibernian Wissel V. Slivka voor F. Kamberi Hibernian
56' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Djoum Hearts
60' Penalty gemist Hibernian Penalty gemist M. McNulty Hibernian
65' Wissel Hearts Wissel R. Edwards voor C. Smith Hearts
69' Eigen doelpunt Hibernian Eigen doelpunt C. Berra Hibernian 1-0
72' Wissel Hearts Wissel O. Bozanić voor H. Cochrane Hearts
72' Wissel Hearts Wissel S. MacLean voor S. Clare Hearts
79' Gele kaart Hearts Gele kaart voor O. Bozanić Hearts
84' Doelpunt Hearts Doelpunt U. Ikpeazu met assist van S. MacLean Hearts 1-1
85' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Dikamona Hearts
89' Wissel Hibernian Wissel T. Agyepong voor D. Horgan Hibernian
94' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. MacLean Hearts
94' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Stevenson Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Hearts
Opstellingen Hibernian - Hearts
De opstellingen van Hibernian en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.