Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-1) || Schotse Premiership

Zaterdag 20 april 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Kilmarnock het zaterdag 20 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 0-1 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Broadfoot in de 36e minuut, waardoor Kilmarnock met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 66 minuten was het S. McKenna die Aberdeen op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 84e minuut kreeg S. Findlay van Kilmarnock voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kilmarnock de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 94e minuut werd R. McKenzie van Kilmarnock met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kilmarnock het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steven McLean, waardoor Aberdeen de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Aberdeen
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
3
0
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
5
5
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
25
26
Gevaarlijke aanvallen
18
24
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Kilmarnock - Aberdeen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Devlin Aberdeen
33' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Cosgrove Aberdeen
35' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor S. Findlay Kilmarnock
36' Rode kaart Kilmarnock Rode kaart voor K. Broadfoot Kilmarnock
46' Wissel Aberdeen Wissel J. Wilson voor S. Cosgrove Aberdeen
48' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor G. Taylor Kilmarnock
48' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. McKenna Aberdeen
65' Wissel Aberdeen Wissel E. Ross voor M. Devlin Aberdeen
66' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. McKenna met assist van G. Shinnie Aberdeen 0-1
67' Wissel Kilmarnock Wissel C. McAleny voor C. Burke Kilmarnock
76' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor G. Shinnie Aberdeen
77' Wissel Kilmarnock Wissel K. Boyd voor E. Brophy Kilmarnock
77' Wissel Kilmarnock Wissel L. Millar voor Y. Mulumbu Kilmarnock
78' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor K. Boyd Kilmarnock
82' Wissel Aberdeen Wissel G. Halford voor C. McLennan Aberdeen
84' Tweede gele kaart Kilmarnock Tweede gele kaart voor S. Findlay Kilmarnock
94' Rode kaart Kilmarnock Rode kaart voor R. McKenzie Kilmarnock
Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Aberdeen

Kilmarnock en Aberdeen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kilmarnock en Aberdeen elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 0
Winst Aberdeen 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kilmarnock - Aberdeen Opstelling Kilmarnock Opstelling Aberdeen Live Kilmarnock - Aberdeen Live Kilmarnock - Aberdeen kijken Kilmarnock - Aberdeen kijken Live Kilmarnock - Aberdeen stream Kilmarnock - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen Uitslag Kilmarnock - Aberdeen Statistieken Kilmarnock - Aberdeen Schotse Premiership 2018/2019 Kilmarnock - Aberdeen wedden Kilmarnock - Aberdeen gokken Kilmarnock - Aberdeen Unibet