Nabeschouwing Livingston - Hamilton Academical (2-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Livingston het woensdag 3 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Hamilton Academical (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 2-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door R. Hardie, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. Livingston vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Halkett op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Livingston.

LIVE Livingston - Hamilton Academical 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Robinson Livingston
19' Wissel Hamilton Academical Wissel A. Gogić voor A. McGowan Hamilton Academical
33' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Lithgow Livingston
46' Wissel Livingston Wissel Dolly Menga voor R. Lamie Livingston
46' Doelpunt Livingston Doelpunt R. Hardie met assist van S. Robinson Livingston 1-0
62' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor T. Andreu Hamilton Academical
65' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Miller voor T. Andreu Hamilton Academical
66' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Miller Hamilton Academical
69' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Davies voor G. Oakley Hamilton Academical
80' Doelpunt Livingston Doelpunt C. Halkett met assist van C. Sibbald Livingston 2-0
81' Wissel Livingston Wissel R. De Vita voor R. Hardie Livingston
84' Wissel Livingston Wissel S. Lawless voor S. Robinson Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hamilton Academical
Opstellingen Livingston - Hamilton Academical
De opstellingen van Livingston en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - Hamilton Academical

Livingston en Hamilton Academical treffen elkaar in de 32e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Hamilton Academical in de Schotse Premiership vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hamilton Academical. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Livingston als Hamilton Academical wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Livingston 1
Winst Hamilton Academical 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 9e positie staat, terwijl we Hamilton Academical terugvinden op de 10e plaats.