Nabeschouwing Livingston - St. Johnstone (3-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Livingston het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - St. Johnstone (3-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en St. Johnstone is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Shaughnessy, waarmee St. Johnstone met 0-1 de leiding nam. Livingston kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Halkett, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette C. Sibbald zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Livingston de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Livingston vergroot nadat S. Pittman de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Livingston.

LIVE Livingston - St. Johnstone 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt J. Shaughnessy St. Johnstone 0-1
38' Doelpunt Livingston Doelpunt C. Halkett met assist van A. Lithgow Livingston 1-1
46' Doelpunt Livingston Doelpunt C. Sibbald met assist van S. Robinson Livingston 2-1
62' Gele kaart Livingston Gele kaart voor C. Sibbald Livingston
63' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor S. Goss St. Johnstone
67' Wissel Livingston Wissel S. Byrne voor S. Lawson Livingston
70' Wissel Livingston Wissel H. Odofin voor C. Brown Livingston
70' Wissel St. Johnstone Wissel T. Watt voor S. Goss St. Johnstone
73' Wissel Livingston Wissel R. Hardie voor C. Erskine Livingston
73' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor M. Kennedy St. Johnstone
78' Wissel St. Johnstone Wissel B. Alston voor M. Davidson St. Johnstone
92' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Pittman Livingston 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - St. Johnstone
Opstellingen Livingston - St. Johnstone
De opstellingen van Livingston en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Johnstone zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - St. Johnstone

Livingston en St. Johnstone treffen elkaar in de 29e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 23 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 2 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Livingston. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Livingston 0
Winst St. Johnstone 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 9e positie staat, terwijl we St. Johnstone terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.