Nabeschouwing Rangers - St. Mirren (2-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Rangers het zondag 12 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - St. Mirren (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Goldson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut moest Rangers verder met een man minder nadat Ross McCrorie een rode kaart had gekregen. Het lukte St. Mirren in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Rangers - St. Mirren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Murphy Rangers 1-0
24' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Goldson met assist van B. Barišić Rangers 2-0
28' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor D. Mullen St. Mirren
31' Rode kaart Rangers Rode kaart voor Ross McCrorie Rangers
33' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barišić Rangers
45' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Smith St. Mirren
62' Wissel Rangers Wissel J. Tavernier voor B. Barišić Rangers
69' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Baird St. Mirren
69' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor N. Brock-Madsen St. Mirren
69' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor R. Kent Rangers
75' Wissel St. Mirren Wissel I. McShane voor M. Willock St. Mirren
77' Wissel Rangers Wissel U. Sadiq voor A. Morelos Rangers
88' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. McGinn St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - St. Mirren
Opstellingen Rangers - St. Mirren

Voorbeschouwing Rangers - St. Mirren

Rangers en St. Mirren treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 7 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rangers 10
Winst St. Mirren 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 8e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.