Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee (2-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 20 april 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt St. Johnstone het zaterdag 20 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door S. Tanser, waarmee St. Johnstone met 1-0 de leiding nam. St. Johnstone vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hendry op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Johnstone.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Dundee
Goals
2
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
60
76
Gevaarlijke aanvallen
21
18
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE St. Johnstone - Dundee 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. ODea Dundee
54' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt S. Tanser St. Johnstone 1-0
55' Wissel Dundee Wissel J. Curran voor S. Wright Dundee
55' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Curran Dundee
61' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor L. Craig St. Johnstone
62' Wissel Dundee Wissel A. Nelson voor K. Miller Dundee
68' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt C. Hendry St. Johnstone 2-0
71' Wissel Dundee Wissel M. Woods voor J. OSullivan Dundee
72' Wissel St. Johnstone Wissel M. Davidson voor C. Hendry St. Johnstone
78' Wissel St. Johnstone Wissel B. Alston voor M. OHalloran St. Johnstone
83' Gele kaart Dundee Gele kaart voor R. McGowan Dundee
88' Wissel St. Johnstone Wissel D. Swanson voor M. Kennedy St. Johnstone
Opstellingen St. Johnstone - Dundee

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Johnstone - Dundee

St. Johnstone en Dundee treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat St. Johnstone en Dundee elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst St. Johnstone 0
Winst Dundee 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
St. Johnstone - Dundee Opstelling St. Johnstone Opstelling Dundee Live St. Johnstone - Dundee Live St. Johnstone - Dundee kijken St. Johnstone - Dundee kijken Live St. Johnstone - Dundee stream St. Johnstone - Dundee Fox Sports Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee Uitslag St. Johnstone - Dundee Statistieken St. Johnstone - Dundee Schotse Premiership 2018/2019 St. Johnstone - Dundee wedden St. Johnstone - Dundee gokken St. Johnstone - Dundee Unibet