Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts (2-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Johnstone het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts (2-2)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen St. Johnstone en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Djoum, waarmee Hearts met 0-1 de leiding nam. St. Johnstone kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Alston, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette O. Bozanić zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hearts de leiding in de wedstrijd nam.

M. Kennedy zette St. Johnstone even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Andrew Dallas toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE St. Johnstone - Hearts 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Djoum met assist van M. Smith Hearts 0-1
20' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt B. Alston met assist van D. Wotherspoon St. Johnstone 1-1
41' Doelpunt Hearts Doelpunt O. Bozanić met assist van O. Lee Hearts 1-2
46' Wissel St. Johnstone Wissel L. Gordon voor S. Tanser St. Johnstone
47' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Haring Hearts
54' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor D. Wotherspoon St. Johnstone
61' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Clare Hearts
65' Wissel St. Johnstone Wissel C. Kane voor B. Alston St. Johnstone
69' Penalty St. Johnstone Penalty M. Kennedy St. Johnstone 2-2
76' Wissel Hearts Wissel M. Godinho voor D. Mitchell Hearts
79' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor L. Craig St. Johnstone
80' Wissel Hearts Wissel Callum Morrison voor O. Lee Hearts
83' Wissel St. Johnstone Wissel D. McMillan voor T. Watt St. Johnstone
86' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Berra Hearts
90' Wissel Hearts Wissel S. MacLean voor S. Clare Hearts
93' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor R. Foster St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Hearts
Opstellingen St. Johnstone - Hearts
De opstellingen van St. Johnstone en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.