Nabeschouwing Aberdeen - St. Johnstone (0-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Aberdeen het woensdag 5 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - St. Johnstone (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Aberdeen en St. Johnstone is geëindigd in een 0-1 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. McCann, waarmee St. Johnstone met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van St. Johnstone.

LIVE Aberdeen - St. Johnstone 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt A. McCann met assist van L. Craig St. Johnstone 0-1
20' Wissel Aberdeen Wissel M. Devlin voor A. Taylor Aberdeen
27' Wissel St. Johnstone Wissel D. Wright voor M. OHalloran St. Johnstone
46' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor J. Gallagher Aberdeen
60' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor A. Ralston St. Johnstone
61' Wissel St. Johnstone Wissel C. Kane voor S. May St. Johnstone
62' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor D. McGeouch Aberdeen
66' Wissel Aberdeen Wissel B. Anderson voor R. Hernandez Aberdeen
76' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor A. McCann St. Johnstone
93' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - St. Johnstone
Opstellingen Aberdeen - St. Johnstone
De opstellingen van Aberdeen en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aberdeen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Johnstone zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.