Nabeschouwing Hearts - Aberdeen (1-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 29 december 2019 - 15:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hearts het zondag 29 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Aberdeen (1-1)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Hearts en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Meshino, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. In de 68e minuut moest S. Clare van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alan James Muir een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hearts verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. McGinn namens Aberdeen in de 68e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hearts - Aberdeen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Hearts Gele kaart voor R. Meshino Hearts
31' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
46' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor Z. Vyner Aberdeen
49' Doelpunt Hearts Doelpunt R. Meshino met assist van A. Irving Hearts 1-0
55' Wissel Aberdeen Wissel J. Wilson voor C. Main Aberdeen
55' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor F. Ojo Aberdeen
65' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. Taylor Aberdeen
68' Rode kaart Hearts Rode kaart voor S. Clare Hearts
68' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn Aberdeen 1-1
70' Wissel Hearts Wissel L. Damour voor U. Ikpeazu Hearts
76' Wissel Hearts Wissel C. Washington voor R. Meshino Hearts
84' Wissel Hearts Wissel B. Garuccio voor O. Bozanic Hearts
84' Wissel Aberdeen Wissel R. Hedges voor F. Ojo Aberdeen
89' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Dikamona Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Aberdeen
Opstellingen Hearts - Aberdeen
De opstellingen van Hearts en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.