Voorbeschouwing Hearts - Rangers (0-0) || Schotse Premiership

Zondag 20 oktober 2019 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership neemt Hearts het zondag 20 oktober 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Hearts - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Hearts - Rangers 0-0

Vanaf zondag 20 oktober 2019 om 13:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hearts - Rangers volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 23 uur, 17 minuten en 38 seconden.

Opstellingen Hearts - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hearts - Rangers

Hearts en Rangers treffen elkaar in de 9e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hearts en Rangers elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Hearts 0
Winst Rangers 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 9e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Hearts - Rangers Opstelling Hearts Opstelling Rangers Live Hearts - Rangers Live Hearts - Rangers kijken Hearts - Rangers kijken Live Hearts - Rangers stream Hearts - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Hearts - Rangers Uitslag Hearts - Rangers Statistieken Hearts - Rangers Schotse Premiership 2019/2020 Hearts - Rangers wedden Hearts - Rangers gokken Hearts - Rangers Unibet