Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (5-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hearts het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (5-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Euan Anderson geëindigd in een 5-2 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Naismith, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. St. Mirren kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Obika, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. McLoughlin kwam Hearts in de 30e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 33 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Mullen de 2-2 maakte voor St. Mirren. Hearts leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 42 minuten op voorsprong na een goal van O. Bozanic: 3-2. In de 46e minuut was het J. Walker van Hearts wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Hearts mocht J. Mulraney in de 77e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Euan Anderson en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Hearts.

Wedstrijdstatistieken Hearts - St. Mirren
Goals
5
2
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
104
99
Gevaarlijke aanvallen
69
53
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Hearts - St. Mirren 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith met assist van A. Irving Hearts 1-0
21' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Obika met assist van A. Andreu St. Mirren 1-1
30' Eigen doelpunt Hearts Eigen doelpunt S. McLoughlin Hearts 2-1
33' Doelpunt St. Mirren Doelpunt D. Mullen met assist van V. Hladky St. Mirren 2-2
42' Doelpunt Hearts Doelpunt O. Bozanic met assist van M. Smith Hearts 3-2
46' Doelpunt Hearts Doelpunt J. Walker met assist van M. Smith Hearts 4-2
51' Wissel Hearts Wissel J. Mulraney voor A. White Hearts
58' Wissel St. Mirren Wissel I. Durmus voor S. McGinn St. Mirren
62' Wissel Hearts Wissel L. Damour voor J. Walker Hearts
68' Wissel St. Mirren Wissel G. MacKenzie voor K. Broadfoot St. Mirren
77' Doelpunt Hearts Doelpunt J. Mulraney met assist van S. Naismith Hearts 5-2
78' Wissel St. Mirren Wissel J. Morias voor A. Andreu St. Mirren
80' Wissel Hearts Wissel R. Meshino voor U. Ikpeazu Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - St. Mirren
Opstellingen Hearts - St. Mirren
De opstellingen van Hearts en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Austin MacPhee
Wissels Hearts
# Speler Pos.
1 Zdenek Zlamal K
11 Jake Mulraney M
12 Glenn Whelan M
22 Loïc Damour M
25 Jamie Brandon M
77 Ryotaro Meshino A
18 Steven MacLean A
Formatie 4-2-3-1
Coach Jim Goodwin
Wissels St. Mirren
# Speler Pos.
26 Dean Lyness K
6 Gary MacKenzie V
24 Cameron MacPherson M
8 Ryan Flynn M
11 İlkay Durmuş M
23 Oan Djorkaeff M
19 Junior Morias A
Voorbeschouwing Hearts - St. Mirren

Hearts en St. Mirren treffen elkaar in de 13e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Euan Anderson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Hearts favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hearts 14
Winst St. Mirren 7
Gelijkspel 9
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 11e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hearts - St. Mirren Opstelling Hearts Opstelling St. Mirren Live Hearts - St. Mirren Live Hearts - St. Mirren kijken Hearts - St. Mirren kijken Live Hearts - St. Mirren stream Hearts - St. Mirren Fox Sports Nabeschouwing Hearts - St. Mirren Uitslag Hearts - St. Mirren Statistieken Hearts - St. Mirren Schotse Premiership 2019/2020 Hearts - St. Mirren wedden Hearts - St. Mirren gokken Hearts - St. Mirren Unibet