Nabeschouwing Hibernian - Celtic (1-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hibernian het zaterdag 28 september 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Celtic (1-1)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Hibernian en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van K. Ajer zette Hibernian op een 1-0 voorsprong in de 8e minuut van de wedstrijd. Celtic kwam na 24 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Christie, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Hibernian - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Eigen doelpunt Hibernian Eigen doelpunt K. Ajer Hibernian 1-0
24' Doelpunt Celtic Doelpunt R. Christie met assist van M. Bauer Celtic 1-1
32' Wissel Hibernian Wissel S. Whittaker voor A. Jackson Hibernian
39' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Vela Hibernian
39' Gele kaart Celtic Gele kaart voor O. Ntcham Celtic
44' Gele kaart Celtic Gele kaart voor K. Ajer Celtic
47' Gele kaart Celtic Gele kaart voor C. McGregor Celtic
48' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
51' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Stevenson Hibernian
60' Wissel Celtic Wissel J. Hayes voor O. Ntcham Celtic
71' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor S. Allan Hibernian
71' Wissel Hibernian Wissel D. Horgan voor G. Middleton Hibernian
72' Wissel Celtic Wissel V. Bayo voor O. Edouard Celtic
84' Wissel Celtic Wissel S. Sinclair voor J. Forrest Celtic
89' Wissel Hibernian Wissel J. Newell voor M. Hallberg Hibernian
93' Gele kaart Celtic Gele kaart voor M. Bauer Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Celtic
Opstellingen Hibernian - Celtic
De opstellingen van Hibernian en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.