Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (2-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 4 maart 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Kilmarnock het woensdag 4 maart 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (2-2)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Kilmarnock en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. E. Brophy maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kilmarnock vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Kilmarnock vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kiltie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Aberdeen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. McGinn.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. McLennan de 2-2 maakte voor Aberdeen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kilmarnock - Aberdeen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. Taylor Aberdeen
17' Penalty Kilmarnock Penalty E. Brophy Kilmarnock 1-0
23' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt G. Kiltie met assist van S. Findlay Kilmarnock 2-0
38' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn met assist van C. McLennan Aberdeen 2-1
50' Doelpunt Aberdeen Doelpunt C. McLennan met assist van M. Kennedy Aberdeen 2-2
64' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
65' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Logan Aberdeen
69' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor C. McLennan Aberdeen
75' Wissel Aberdeen Wissel B. Anderson voor C. McLennan Aberdeen
80' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Kennedy Aberdeen
81' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Kilmarnock
91' Wissel Aberdeen Wissel R. Hedges voor N. McGinn Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Aberdeen
Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen
De opstellingen van Kilmarnock en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.