LIVE Kilmarnock - Aberdeen (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Kilmarnock het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Kilmarnock Gelijk Winst Aberdeen
2.55x inzet 3.15x inzet 2.85x inzet
LIVE Kilmarnock - Aberdeen 0-0

Vanaf zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 uur, 7 minuten en 48 seconden.

Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Aberdeen

Kilmarnock en Aberdeen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kilmarnock en Aberdeen elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 0
Winst Aberdeen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 12e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Kilmarnock - Aberdeen Opstelling Kilmarnock Opstelling Aberdeen Live Kilmarnock - Aberdeen Live Kilmarnock - Aberdeen kijken Kilmarnock - Aberdeen kijken Live Kilmarnock - Aberdeen stream Kilmarnock - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen Uitslag Kilmarnock - Aberdeen Statistieken Kilmarnock - Aberdeen Schotse Premiership 2019/2020 Kilmarnock - Aberdeen wedden Kilmarnock - Aberdeen gokken Kilmarnock - Aberdeen Unibet