Nabeschouwing Kilmarnock - Hamilton Academical (2-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Kilmarnock het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Hamilton Academical (2-2)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Kilmarnock en Hamilton Academical geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hamilton Academical kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Miller. Hamilton Academical vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Davies op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut moest Hamilton Academical verder met een man minder nadat S. Stubbs een rode kaart had gekregen.

In de 47e minuut was het Kilmarnock dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. El Makrini. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat E. Brophy van Kilmarnock de 2-2 maakte in de 49e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kilmarnock - Hamilton Academical 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt M. Miller Hamilton Academical 0-1
25' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt S. Davies met assist van G. Oakley Hamilton Academical 0-2
29' Rode kaart Hamilton Academical Rode kaart voor S. Stubbs Hamilton Academical
31' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Mackinnon voor S. Davies Hamilton Academical
38' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor E. Brophy Kilmarnock
42' Wissel Kilmarnock Wissel S. Jackson voor A. Bruce Kilmarnock
43' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Mackinnon Hamilton Academical
47' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt M. El Makrini Kilmarnock 1-2
49' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt E. Brophy Kilmarnock 2-2
69' Wissel Kilmarnock Wissel C. Burke voor D. Thomas Kilmarnock
75' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Moyo voor G. Oakley Hamilton Academical
77' Wissel Kilmarnock Wissel L. Millar voor R. McKenzie Kilmarnock
86' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Fjortoft voor L. Smith Hamilton Academical
93' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor O. Williams Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Hamilton Academical
Opstellingen Kilmarnock - Hamilton Academical
De opstellingen van Kilmarnock en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.