Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (5-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Rangers het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (5-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 5-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. J. Tavernier maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rangers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rangers vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Stewart op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Rangers, waarmee A. Morelos zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

J. Tavernier zette Rangers even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Bobby Madden toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Rangers. Deze werd gescoord door J. Defoe in de 80e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bobby Madden en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Rangers.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Aberdeen
Goals
5
0
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
25
4
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
92
65
Gevaarlijke aanvallen
59
22
Corners
7
1
Wissels
3
3
LIVE Rangers - Aberdeen 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 1-0
30' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor N. McGinn Aberdeen
40' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Stewart Rangers 2-0
50' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos Rangers 3-0
59' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor S. Ojo Rangers
69' Wissel Rangers Wissel B. Barker voor A. Morelos Rangers
71' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 4-0
71' Wissel Aberdeen Wissel J. Gallagher voor C. McLennan Aberdeen
76' Wissel Rangers Wissel G. Edmundson voor S. Davis Rangers
80' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Defoe Rangers 5-0
82' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Cosgrove Aberdeen
83' Wissel Aberdeen Wissel E. Ross voor N. McGinn Aberdeen
86' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Devlin Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Aberdeen
Opstellingen Rangers - Aberdeen
De opstellingen van Rangers en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Steven Gerrard
Wissels Rangers
# Speler Pos.
13 Wesley Foderingham K
4 Samuel George Edmundson V
29 Andy King M
16 Andrew Halliday M
18 Glen Kamara M
9 Jermain Defoe A
21 Brandon Barker A
Formatie 4-3-3
Coach Derek McInnes
Basiselftal Aberdeen
# Speler Pos.
1 Joe Lewis K
2 Shaleum Logan V
3 Gregory Leigh V
6 Michael Devlin V
33 Zak Vyner V
19 Lewis Ferguson M
11 Ryan Hedges M
24 Dean Campbell A
18 Connor McLennan A
16 Sam Cosgrove A
10 Niall McGinn A
Wissels Aberdeen
# Speler Pos.
20 Tomáš Černý K
23 Ethan Ross M
43 M
43 Connor Barron M
25 Bruce Anderson A
21 Jon Gallagher A
9 Curtis Main A
Voorbeschouwing Rangers - Aberdeen

Rangers en Aberdeen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Aberdeen slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 17
Winst Aberdeen 8
Gelijkspel 9
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 2e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rangers - Aberdeen Opstelling Rangers Opstelling Aberdeen Live Rangers - Aberdeen Live Rangers - Aberdeen kijken Rangers - Aberdeen kijken Live Rangers - Aberdeen stream Rangers - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Aberdeen Uitslag Rangers - Aberdeen Statistieken Rangers - Aberdeen Schotse Premiership 2019/2020 Rangers - Aberdeen wedden Rangers - Aberdeen gokken Rangers - Aberdeen Unibet