Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts (3-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Johnstone het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts (3-3)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen St. Johnstone en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. May, waarmee St. Johnstone met 1-0 de leiding nam. Hearts kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Boyce, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette S. Naismith zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hearts de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. McCann de 2-2 maakte voor St. Johnstone. In de 62e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van St. Johnstone speler S. May. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Hearts. Het was S. Clare die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE St. Johnstone - Hearts 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt S. May met assist van A. McCann St. Johnstone 1-0
26' Doelpunt Hearts Doelpunt L. Boyce met assist van T. Sibbick Hearts 1-1
31' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith met assist van J. Souttar Hearts 1-2
42' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor L. Gordon St. Johnstone
45' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. OHalloran St. Johnstone
45' Wissel St. Johnstone Wissel C. Booth voor S. Tanser St. Johnstone
52' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt A. McCann met assist van S. May St. Johnstone 2-2
58' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Irving Hearts
60' Wissel Hearts Wissel U. Ikpeazu voor R. Meshino Hearts
61' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Halkett Hearts
62' Penalty St. Johnstone Penalty S. May St. Johnstone 3-2
71' Wissel Hearts Wissel C. Washington voor T. Sibbick Hearts
80' Wissel Hearts Wissel D. Avdijaj voor E. Henderson Hearts
86' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Naismith Hearts
90' Wissel St. Johnstone Wissel M. Butcher voor S. May St. Johnstone
91' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Clare Hearts 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Hearts
Opstellingen St. Johnstone - Hearts
De opstellingen van St. Johnstone en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.