Nabeschouwing St. Johnstone - Kilmarnock (2-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Johnstone het zaterdag 25 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Kilmarnock (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Kilmarnock is geëindigd in een 2-1 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. McCann, waarmee St. Johnstone met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Burke in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Kilmarnock weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette D. Wotherspoon zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee St. Johnstone de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor St. Johnstone dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Johnstone - Kilmarnock 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt A. McCann met assist van S. Tanser St. Johnstone 1-0
22' Penalty Kilmarnock Penalty C. Burke Kilmarnock 1-1
24' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor D. Wotherspoon St. Johnstone
46' Wissel St. Johnstone Wissel A. Ralston voor D. Wright St. Johnstone
61' Wissel St. Johnstone Wissel C. Hendry voor C. Kane St. Johnstone
73' Wissel Kilmarnock Wissel E. Brophy voor H. Bunn Kilmarnock
79' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor D. Del Fabro Kilmarnock
83' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt D. Wotherspoon St. Johnstone 2-1
89' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor C. Hendry St. Johnstone
89' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor S. Findlay Kilmarnock
92' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor G. Kiltie Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Kilmarnock
Opstellingen St. Johnstone - Kilmarnock
De opstellingen van St. Johnstone en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.