Nabeschouwing St. Mirren - Aberdeen (1-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Mirren het zondag 11 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen.

Via de St. Mirren - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Aberdeen (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 1-0 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door I. Durmus, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van St. Mirren.

LIVE St. Mirren - Aberdeen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt St. Mirren Doelpunt I. Durmus met assist van K. Magennis St. Mirren 1-0
61' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor Z. Vyner Aberdeen
62' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor C. McLennan Aberdeen
62' Wissel Aberdeen Wissel J. Gallagher voor S. Wright Aberdeen
70' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor I. Durmus St. Mirren
75' Wissel St. Mirren Wissel D. Mullen voor J. Obika St. Mirren
78' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor F. Ojo Aberdeen
87' Wissel Aberdeen Wissel J. Wilson voor G. Leigh Aberdeen
88' Wissel St. Mirren Wissel C. Breadner voor T. Andreu St. Mirren
90' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor D. Mullen St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Aberdeen
Opstellingen St. Mirren - Aberdeen
De opstellingen van St. Mirren en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Aberdeen

St. Mirren en Aberdeen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 16 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 17 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor St. Mirren. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 4
Winst Aberdeen 17
Gelijkspel 11
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 11e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 3e plaats.