Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical (1-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Mirren het woensdag 5 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical.

Via de St. Mirren - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical (1-1)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen St. Mirren en Hamilton Academical geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Templeton, waarmee Hamilton Academical met 0-1 de leiding nam. St. Mirren kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Durmus, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 77e minuut was de ideale kans voor Hamilton Academical om te scoren. M. Miller was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE St. Mirren - Hamilton Academical 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt D. Templeton Hamilton Academical 0-1
46' Wissel St. Mirren Wissel L. Hodson voor J. McGrath St. Mirren
59' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Moyo voor M. Ogboe Hamilton Academical
63' Wissel St. Mirren Wissel J. Obika voor J. Morias St. Mirren
64' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Obika St. Mirren
65' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Smith voor D. Templeton Hamilton Academical
70' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Miller Hamilton Academical
73' Doelpunt St. Mirren Doelpunt I. Durmus St. Mirren 1-1
73' Wissel St. Mirren Wissel A. Jakubiak voor R. Flynn St. Mirren
77' Penalty gemist Hamilton Academical Penalty gemist M. Miller Hamilton Academical
83' Wissel Hamilton Academical Wissel B. Alston voor M. Miller Hamilton Academical
96' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. Foley St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Hamilton Academical
Opstellingen St. Mirren - Hamilton Academical
De opstellingen van St. Mirren en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.