Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (0-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 13:15 uur



In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Mirren het zondag 25 augustus 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de St. Mirren - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door B. Barisic, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rangers dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rangers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Rangers
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
0
7
Aanvallen
84
105
Gevaarlijke aanvallen
32
82
Overtredingen
9
12
Buitenspel
0
1
Corners
3
6
Wissels
4
3
LIVE St. Mirren - Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel St. Mirren Wissel N. McAllister voor I. Durmus St. Mirren
58' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Waters St. Mirren
59' Doelpunt Rangers Doelpunt B. Barisic Rangers 0-1
59' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
66' Wissel St. Mirren Wissel J. Morias voor J. Obika St. Mirren
67' Wissel Rangers Wissel S. Davis voor J. Jones Rangers
75' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor J. Defoe Rangers
84' Wissel St. Mirren Wissel D. Mullen voor T. Andreu St. Mirren
84' Wissel Rangers Wissel A. King voor S. Arfield Rangers
85' Gele kaart Rangers Gele kaart voor F. Helander Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Rangers
Opstellingen St. Mirren - Rangers
De opstellingen van St. Mirren en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jim Goodwin
Wissels St. Mirren
# Speler Pos.
26 Dean Lyness K
15 Jack Baird V
23 Oan Djorkaeff M
24 Cameron MacPherson M
18 Danny Mullen A
14 Kyle McAllister A
19 Junior Morias A
Formatie 4-3-3
Coach Steven Gerrard
Basiselftal Rangers
# Speler Pos.
1 Allan McGregor K
31 Borna Barišić V
6 Connor Goldson V
5 Filip Helander V
2 James Tavernier V
37 Scott Arfield M
22 Jordan Jones M
17 Joe Aribo M
8 Ryan Jack M
18 Glen Kamara M
9 Jermain Defoe A
Voorbeschouwing St. Mirren - Rangers

St. Mirren en Rangers treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 13 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Mirren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Mirren 2
Winst Rangers 13
Gelijkspel 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 8e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 2e plaats.

Tags
St. Mirren - Rangers Opstelling St. Mirren Opstelling Rangers Live St. Mirren - Rangers Live St. Mirren - Rangers kijken St. Mirren - Rangers kijken Live St. Mirren - Rangers stream St. Mirren - Rangers Fox Sports Nabeschouwing St. Mirren - Rangers Uitslag St. Mirren - Rangers Statistieken St. Mirren - Rangers Schotse Premiership 2019/2020 St. Mirren - Rangers wedden St. Mirren - Rangers gokken St. Mirren - Rangers Unibet