Voorbeschouwing Aberdeen - St. Johnstone (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Aberdeen het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Aberdeen Gelijk Winst St. Johnstone
2x inzet 3.15x inzet 3.95x inzet
LIVE Aberdeen - St. Johnstone 0-0

Vanaf zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Aberdeen - St. Johnstone volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 12 uur, 36 minuten en 40 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - St. Johnstone
Opstellingen Aberdeen - St. Johnstone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aberdeen - St. Johnstone

Aberdeen en St. Johnstone treffen elkaar in de 6e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 41 duels tussen beide ploegen is Aberdeen favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl St. Johnstone slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 17
Winst St. Johnstone 11
Gelijkspel 13
Totaal 41

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aberdeen op een 6e positie staat, terwijl we St. Johnstone terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Aberdeen - St. Johnstone Opstelling Aberdeen Opstelling St. Johnstone Live Aberdeen - St. Johnstone Live Aberdeen - St. Johnstone kijken Aberdeen - St. Johnstone kijken Live Aberdeen - St. Johnstone stream Aberdeen - St. Johnstone Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - St. Johnstone Uitslag Aberdeen - St. Johnstone Statistieken Aberdeen - St. Johnstone Schotse Premiership 2021/2022 Aberdeen - St. Johnstone wedden Aberdeen - St. Johnstone gokken Aberdeen - St. Johnstone Unibet