Nabeschouwing Celtic - Livingston (0-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Celtic het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Livingston (0-0)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Celtic en Livingston geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Obileye in de 92e minuut, waardoor Livingston met een man minder kwam te staan. Celtic kreeg via G. Giakoumakis in de 93e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Bobby Madden de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Het was Celtic dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Celtic, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Bobby Madden voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Livingston
Balbezit
85%
15%
Rode kaarten
0
1
Schoten totaal
16
2
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
170
51
Gevaarlijke aanvallen
110
18
Passes
878
159
Overtredingen
10
10
Buitenspel
0
5
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Celtic - Livingston 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Wissel Celtic Wissel M. Johnston voor L. Abada Celtic
58' Wissel Celtic Wissel K. Furuhashi voor C. Starfelt Celtic
73' Wissel Livingston Wissel H. Panayiotou voor B. Anderson Livingston
73' Wissel Livingston Wissel A. Forrest voor A. Shinnie Livingston
82' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor Jota Celtic
90' Wissel Livingston Wissel J. Longridge voor S. Kelly Livingston
92' Rode kaart Livingston Rode kaart voor A. Obileye Livingston
93' Penalty gemist Celtic Penalty gemist G. Giakoumakis Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Livingston
Opstellingen Celtic - Livingston
De opstellingen van Celtic en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Livingston zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Angelos Postecoglou
Wissels Celtic
# Speler Pos.
29 Scott Bain K
54 Adam Montgomery V
57 Stephen Welsh V
49 James Forrest M
16 James McCarthy M
19 Michael Johnston M
8 Kyogo Furuhashi A
Formatie 5-4-1
Coach David Martindale
Basiselftal Livingston
# Speler Pos.
32 Maksymilian Stryjek K
2 Nicky Devlin V
6 Ayo Obileye V
5 Jack Fitzwater V
4 Tom Parkes V
24 Sean Kelly V
14 Odin Bailey M
18 Jason Holt M
33 Stephane Omeonga M
22 Andrew Shinnie M
9 Bruce Anderson A
Voorbeschouwing Celtic - Livingston

Celtic en Livingston treffen elkaar in de 12e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Celtic favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 6
Winst Livingston 2
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celtic op een 2e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celtic - Livingston Opstelling Celtic Opstelling Livingston Live Celtic - Livingston Live Celtic - Livingston kijken Celtic - Livingston kijken Live Celtic - Livingston stream Celtic - Livingston Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Livingston Uitslag Celtic - Livingston Statistieken Celtic - Livingston Schotse Premiership 2021/2022 Celtic - Livingston wedden Celtic - Livingston gokken Celtic - Livingston Unibet