Nabeschouwing Dundee - Aberdeen (2-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee het zaterdag 16 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Aberdeen (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Colin Steven geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door L. Griffiths, waarmee Dundee met 1-0 de leiding nam. Dundee vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. McCowan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Aberdeen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Ramirez. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Aberdeen kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Colin Steven, waardoor Dundee dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dundee - Aberdeen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Adam Dundee
44' Gele kaart Dundee Gele kaart voor S. Byrne Dundee
49' Doelpunt Dundee Doelpunt L. Griffiths met assist van P. McMullan Dundee 1-0
57' Wissel Dundee Wissel C. Sheridan voor L. Griffiths Dundee
62' Doelpunt Dundee Doelpunt L. McCowan met assist van J. McGhee Dundee 2-0
65' Wissel Aberdeen Wissel M. Watkins voor J. Hayes Aberdeen
65' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor F. Ojo Aberdeen
67' Doelpunt Aberdeen Doelpunt C. Ramirez met assist van J. MacKenzie Aberdeen 2-1
71' Wissel Dundee Wissel D. Mullen voor L. McCowan Dundee
73' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor R. Hedges Aberdeen
92' Wissel Dundee Wissel M. Anderson voor S. Byrne Dundee
94' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor D. Gallagher Aberdeen
96' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Sheridan Dundee
97' Wissel Aberdeen Wissel J. Emmanuel-Thomas voor L. Ferguson Aberdeen
100' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. Mullen Dundee
100' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Watkins Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Aberdeen
Opstellingen Dundee - Aberdeen
De opstellingen van Dundee en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.