Nabeschouwing Dundee United - Dundee (1-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee United het zondag 19 september 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Dundee (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Dundee is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door I. Harkes, waarmee Dundee United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Dundee United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Beaton, waardoor Dundee United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Dundee United - Dundee 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Dundee Gele kaart voor L. Ashcroft Dundee
36' Wissel Dundee Wissel L. Fontaine voor R. Sweeney Dundee
44' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor C. Butcher Dundee United
46' Wissel Dundee United Wissel D. Levitt voor C. Butcher Dundee United
59' Wissel Dundee United Wissel L. Appere voor I. Niskanen Dundee United
61' Wissel Dundee Wissel A. Jakubiak voor M. Anderson Dundee
64' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor K. Smith Dundee United
66' Wissel Dundee United Wissel K. Freeman voor K. Smith Dundee United
75' Wissel Dundee Wissel J. Cummings voor P. McGowan Dundee
77' Gele kaart Dundee Gele kaart voor S. Byrne Dundee
81' Wissel Dundee United Wissel N. Clark voor M. McNulty Dundee United
81' Doelpunt Dundee United Doelpunt I. Harkes Dundee United 1-0
86' Wissel Dundee Wissel C. Sheridan voor C. Kerr Dundee
89' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor S. McMann Dundee United
92' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor P. Pawlett Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Dundee
Opstellingen Dundee United - Dundee
De opstellingen van Dundee United en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Dundee zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.