Nabeschouwing Dundee United - Hearts (0-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee United het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Hearts (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Greg Aitken geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Hearts kreeg in de 46e minuut een strafschop toegekend, die door L. Boyce werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het L. Boyce die Hearts op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hearts via een goal van A. Gnanduillet in de 90e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hearts.

LIVE Dundee United - Hearts 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor D. Levitt Dundee United
44' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor J. Robson Dundee United
46' Penalty gemist Hearts Penalty gemist L. Boyce Hearts
46' Doelpunt Hearts Doelpunt L. Boyce Hearts 0-1
53' Wissel Dundee United Wissel C. Butcher voor D. Levitt Dundee United
53' Wissel Dundee United Wissel I. Harkes voor N. Clark Dundee United
55' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Halliday Hearts
62' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor B. Woodburn Hearts
68' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor G. Mackay-Steven Hearts
69' Wissel Dundee United Wissel D. Watson voor A. Sporle Dundee United
82' Wissel Hearts Wissel T. Moore voor A. Halliday Hearts
83' Gele kaart Hearts Gele kaart voor B. Baningime Hearts
90' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Gnanduillet met assist van J. Ginnelly Hearts 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Hearts
Opstellingen Dundee United - Hearts
De opstellingen van Dundee United en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.