Nabeschouwing Dundee United - Livingston (0-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee United het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Livingston (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Gavin Duncan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 66 minuten. A. Obileye maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Livingston vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Livingston uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Dundee United - Livingston 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor D. Glass Dundee United
45' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. McMillan Livingston
49' Wissel Dundee United Wissel A. Sporle voor K. Freeman Dundee United
52' Wissel Livingston Wissel O. Bailey voor C. Montano Livingston
56' Wissel Livingston Wissel S. Pittman voor S. Omeonga Livingston
58' Gele kaart Livingston Gele kaart voor N. Devlin Livingston
63' Wissel Livingston Wissel A. Shinnie voor B. Anderson Livingston
66' Penalty Livingston Penalty A. Obileye Livingston 0-1
79' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Holt Livingston
81' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor J. Fuchs Dundee United
81' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor R. Edwards Dundee United
86' Wissel Dundee United Wissel L. Appere voor N. Clark Dundee United
87' Wissel Dundee United Wissel A. Meekison voor D. Glass Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Livingston
Opstellingen Dundee United - Livingston
De opstellingen van Dundee United en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee United - Livingston

Dundee United en Livingston treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 27 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Livingston favoriet. 4 keer wist de ploeg van Dundee United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Dundee United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee United 2
Winst Livingston 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee United op een 4e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 9e plaats.