Nabeschouwing Hearts - Livingston (3-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Hearts het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Livingston (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Gavin Duncan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Smith, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 33e minuut voor dat Hearts via L. Boyce op 2-0 kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Hearts, waarmee A. Cochrane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Duncan, waardoor Hearts dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hearts - Livingston
Goals
3
0
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
3
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
140
73
Gevaarlijke aanvallen
67
30
Passes
630
245
Overtredingen
7
22
Buitenspel
3
0
Corners
4
1
Wissels
4
5
LIVE Hearts - Livingston 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Hearts Doelpunt M. Smith Hearts 1-0
33' Penalty Hearts Penalty L. Boyce Hearts 2-0
46' Wissel Livingston Wissel J. Longridge voor A. Lewis Livingston
46' Wissel Livingston Wissel S. Omeonga voor B. Williamson Livingston
49' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Shinnie Livingston
63' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor L. Boyce Hearts
64' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Cochrane met assist van B. McKay Hearts 3-0
66' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor O. Bailey Livingston
71' Wissel Hearts Wissel A. Halliday voor S. Kingsley Hearts
76' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Omeonga Livingston
77' Wissel Hearts Wissel G. Mackay-Steven voor B. McKay Hearts
78' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Fitzwater Livingston
89' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor C. Halkett Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Livingston
Opstellingen Hearts - Livingston
De opstellingen van Hearts en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Robbie Neilson
Formatie 4-4-2
Coach David Martindale
Basiselftal Livingston
# Speler Pos.
32 Maksymilian Stryjek K
2 Nicky Devlin V
6 Ayo Obileye V
5 Jack Fitzwater V
29 James Penrice V
18 Jason Holt M
12 Ben Williamson M
16 Adam Lewis M
21 Jack McMillan M
14 Odin Bailey A
22 Andrew Shinnie A
Voorbeschouwing Hearts - Livingston

Hearts en Livingston treffen elkaar in de 7e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 15 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Hearts favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hearts 2
Winst Livingston 1
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 3e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hearts - Livingston Opstelling Hearts Opstelling Livingston Live Hearts - Livingston Live Hearts - Livingston kijken Hearts - Livingston kijken Live Hearts - Livingston stream Hearts - Livingston Fox Sports Nabeschouwing Hearts - Livingston Uitslag Hearts - Livingston Statistieken Hearts - Livingston Schotse Premiership 2021/2022 Hearts - Livingston wedden Hearts - Livingston gokken Hearts - Livingston Unibet